Tuesday, June 17, 2008

Little Traveller


We also don't wanna miss the MAS zero fare... Manila here we come!!!

10 comments:

chegu carol said...

adui bah pnya cute gmbar paspot dia ni. 1st time o sia nampak baby ada gmbar paspot.

Joyce said...

Ya..baby pun mau ada passport ni skarang if mau travel luar negeri.

Aunty J said...

wow..siok si gaga p mansau ansau uda oh hehehe..ba enjoy urself in Manila and make sure you pajak all the nice and cheap bb clothes there!! My fren bot Ethan an Elme singlet set for only RM15 or less and it is being sold at ard RM60 here!! So stock up your moolah or credit cards!! haha..

Aunty J said...

sorry...i meant ELMO singlet set hehe...

Kadus_Mama said...

OS!!! punya kiut baby gaga punya passport! hari tu sia p buat passport for daughter..punya susah mau ambi gambar..
Bah bila ko p manila nie??

Joyce said...

Kami pun susah mo ambil gambar dia...time ni dia tidur...kami paksa dia bangun lagi, segala cara kami kasih bangun dia sampai MIL sia guna kunci kreta kasih bangun dia...masa ni gambar macam 2second saja dia buka mata trus tu camera ladi tangkap gambar dia...kami pigi bulan Ogos time school holiday ;)

Anonymous said...

Bah, make sure you blog everything about yor trip to Manila coz we're also going in November. Would love to hear about where you stayed and where you went in Manila. Kasi tips la
Mia

Joyce said...

OK no problem bah..

kuireena said...

Joyce, tinggi si gaga pun mo kena tulis juga dalam passport ka? Lucu jgk kan.. hahaha.. padahal dia mo kasi tegak leher pun belum pass, sudah kena ukur tinggi..hehe

Joan D'Arcy said...

hehehe.. so cute! Lil C pun dulu bikin passport when he was only 2mo. Its good to train the kids travel at early age. Skarang, lil C at 3yo is an excellent traveller! mana2 bawa dia traveling senang.. no fuss at all! Enjoy ur holiday!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin