Friday, March 14, 2008

RM10,000 not 10,000 B.C

I paid our streamyx recently RM100 from Maybank, & a few days after that I checked our TMonline whether they receive our payment...skali sya tinguk nah!!!!! RM10,000 bah sya bayar...!! so sya tidak payah bayar lah internet this for the rest of my life..!!!! Yipee... ko rasa tu orang TM silap takan sebab dia baru tinguk tu 10,000 B.C kali tu kan..



Tapi bilang Gerry, dorang dapat detect juga tu nanti...!!! Cheh...tidak bulih tinguk orang happy.

6 comments:

chegu carol said...

hahaha..gerenti lah tu urg yg key-in payment ko mmg bru habis tgk 10,000BC.

uii kan bagus kalu durang inda realize until forever. Free2 ndak payah bayar bill bulan2.

Joyce said...

punya pantas ko kasih comment di blog sya Carol...baru macam 2 minutes ago sya post ni entry...

ya, sya harap-harap next Bil kami datang -RM9,900...hahaha!!!

Mimi said...

i think there must be a glitch in their system bcos klu tru online, manada human interference/interaction lagi tu sana TM punya side. ataupun diorg punya system kana hack. bagus sya pun bayar capat2 supaya dpt FREE 4 LIFE. come to think of it, sya bayar pakai standing instruction bah, tp mcm ada brp bulan suda x kana putung... bah... mangkali sya pun ada dpt itu RM10K. kijap, sya chk dulu...

kaDus_Mama said...

wah!! siok ko nie Os..cepat2 ko p minta refund tu Rm9,900..cakap ko silap bayar..haha then u can buy more itu CD...

Joyce said...

That's right Titi...more CD!!!! tapi bulih minta refund meh..??

kaDus_Mama said...

hehe..memang dorang tau juga bah tu nanti! sia men2 jak pasal refund..kasi senang hati ko tu!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin