Monday, August 04, 2008

Shoe Sock

I was putting on a pair of cute baby shoes on Abrey a few weeks ago & then Gerry said "Kenapa mo kasih pakai baby kasut, kalau belum pandai jalan..?"....then I said "Cute maaaa..." but actually, betul juga...I have to make him wear socks, takut sejuk kan...but lain lah if pakai socks kalau tiada kasut...
I was browsing on Ebay when I saw this shoe sock. A sock that looks like a shoe....so cute!!! Now thats the solution to my baby's feet...


there are more cuter designs...but mostly girl design... ishk!! gerigitan sia...



and last week my package came...yipee!!



my Johnny's socks are here!!!!


Abrey on red trumpette Johnnny's

17 comments:

Mimi said...

wahhhh!!!!!!!! punya banyak ko beliiii.... cute oo... nasib baik xavier sya sudah bejalan. klu x, sya pun pajak

~kar~ said...

u R the Queen of online shopping! :D

Joyce said...

mimang 1 set bah tu sia beli..hihi

Saya queen..? hehe..in a few days ko tinguk apa lagi sia beli...

Bonnie said...

WAH, jauh jg u get the shoe socks?
there are online store who selling that..

Joyce said...

I know, but dorang jual 1pair saja. I want 1 set...:)

Anonymous said...

Mana bah ko bili ni? Kestau gia.

Joyce said...

sia beli di ebay sama ni nah punya seller http://stores.ebay.com/Fish4values-Boutique

tapi ada juga local online store jual di sini http://www.lildanzell.com/index.php?act=viewCat&catId=60

Deana E said...

oh ini pula..ya u memang queen online shopping..1 set memang la ko nie..nanti la saya check check..i bought banyak sudah socks for sona but tight sudah..apa tidak her kaki macam gaga juga..

oh ya..if girigitan..boleh sudah process baby girl tu..

Joyce said...

haha Dena, tapi mimang sia mau baby girl ni next baby..!!!

Joyce G Asing-Cashman said...

LOL, astaga! Mimang QUEEN Online Shopping. No doubt about it ;-). Punya cute om santik! Napa sya tiatau ni before si Juju kana baranak. Hmmmm...

Tingu si gaga dalam kereta. Punya adorable! Basar mata dia tingu camera hihihihi. BASAR bah dia ni. hmmmm...miss him :(

Aunty J said...

hahahaha i saw these in lildanzell tapi sia kebaratan mau beli coz takut si ethan kijap ja pakai..mummy dia prasan soon he'll be walking kunun like in a mths time or so ...jaji ndak jaji beli ...tapi cute oh..esp si gaga pakai tu merah2 hahaah....gerigitan sia si gaga nie ...kubit2 tu dia nanti hahaha...ya si Joyce mimang kaki online shopping..hahaha

Fridaycat said...

Ok now THAT is really cute. They have for adults ka? hahaha

Joan D'Arcy said...

hahahaha!!! Satu tia cukup! hehehe.. so cute la GAGA! steady ko gaman!

pu said...

theyre so cute. i got some for Elil frm lildanzell also. mcm can pakai for quite some time, very stretchy.

farrahar said...

hihi i have those also!! i bought di karamunsing lagi tu bahh.. tapi sekarang nda muat suda sama si adam..

oneriza said...

os, brapa tu ko beli satu set?

Joyce said...

I bought at ebay for AU8 ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin