Saturday, May 02, 2009

Baby Gaga Walking at 13months

Yay..!!! baby Gaga is finally walking at 13months..!! He doesnt want to be carry anymore, good jugalah because he is getting heavier, tapi itu sajalah sakit pinggang mau bubut...adui!!!

Here is a video of him climbing up the stairs & walking...if you watch untill the end, ada suprise lagi from Baby Gaga, enjoy...!!

6 comments:

Joyce G Asing-Cashman said...

LOL punya kiut gaga! buli tahan suda dia jalan oh...ndak lama lagi climbing time...steady lagi dia panjat tu tangga oh.

deanacakes-kk Sabah,Malaysia said...

haha..laju gaga jalan.sona masih slow lagi..aiyo memang susah sudah bubut diaorang nie..kurus la ko nie sekejap lagi

Mimi said...

punya laju... hahaha... pastu sya nampak krusi mulut saaana blakang heheheh

Joan D'Arcy said...

Hahahah!!! So cute!! Buli lumbalari with Cameron ody! How heavy is he now? Steady oh!

Btw, I also have the same book by John Holt... kakaka..

Evelyn LG said...

:D .. punya kiut.. kita ni dalam stage yg sama la ni.. sia ni pun sibuk membubut si Shannelle.. lagi satu.. diorang punya fav. mau kurik barang.. nah berampaian tu barang2 :D.. btw.. panjang sudah oh rambut dia..

Joyce said...

Uloi, dia pandai sudah panjat tu krusi!!! now sia takut betul...mau pi berdiri & jalann2 di atas tilam, bikin takut ooo...

Dena, kurus? bongkok adalah...hahaha...nah tidak lama lagi si Sona tu.

Len, ya krusi mulut kana taruh sana atas...sebab dia mau panjat tu krusi..hehe

Celine, he is 11.5kg itupun kena turun sudah berat badan dia sebab he was sick for 1 week...ya buli main bubut sudah hahaha...

Evelyn, ya bah...kurik sana kurik sini...yang lubang berhabuk pun sudah dia pi kurik...gila betul...hancur sudah bilik sia ni!!! ya kan panjang pula rambut dia sudah...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin