Sunday, September 28, 2008

Jungle friend





Minky diaper from Chunky Monkey Diapers & Nici Tiger from CKS Millenium.. ;)

13 comments:

lynne said...

wahhhh double cute.. wahhhhh cute oooOO OSSSSSSSSSSSSS! ada kawan dia lagi tuh tu tiger... wuahhhh!

Joyce said...

cute kan!!! banyak lagi tu patung sana...ada Giraffe, cow lagi....nanti sia mau pi beli lagi. Mau kumpul patung dia. Beli lah untuk baby Katleen & Vanray..hehehe

Aunty J said...

wah....the two of them serupa oh ahahahahha....ya banyak tu soft toys sana CKS hehe...

Joyce G Asing-Cashman said...

so cute oh kau Gaga. Buli jadi model...terrer lagi posing. Such a cutie!

Kadus_Mama said...

:) heheheee...kiut bah..muka bulat2.. :)

Joyce said...

hahaha bulih jadi model sansut ni nanti...hantar resume sama Calvin Klein ka..hahaha

Mama Mia said...

adeiii kiut butul tanak vagu ko ni. Matching o dorang pny pakaian.. ;p

Mimi said...

hehehe... i tot beli tu CD trus dpt free patung...

Valtay said...

What a cute little cub! Amazing diapers! Never seen them b4.

Deana E said...

ha ha ha ..model CK..ngam tu..wah sama ja tu joyce..ada di cks boleh cari nie..ada cow ka?hehe

izanazuani said...

hi joyce...

soooo chomel la... ngam betul...

Joyce said...

Hehehe thanks...

MamaMia: I love matchy-matchy with my baby...cute bah!!

Mimi: Bagus juga if dorang bagi free patung kan, yang matching ....tambah super cute!!

Valtay: This is cloth diaper, can wash and wear again.

Dena: Ya ada cow punya patung juga.

Izanazuani: Thanks..

Moon said...

osso, tu hari i was in midvalley ba..i saw the tiger..trus sia teringat si gaga ba hahaha tinguk tu memory effect from your photos saja

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin