Wednesday, April 16, 2008

Infectious CD

Yes, its infectious...My friend Lelen is the new CD addict & my sister-in-law Uloi as she can't resist the cute CDs I've ordered, nyahaha...!!!

and I know someone is also going into CDing her coming baby...so kiasu kan me..!!! ngam-ngam I was window shopping "online" bah, bukan sengaja...



Listing for Linda Pudin ONLY... macam VIP oh..!!


You wont regret buying Happy Heiny...my favourite pocket CD so far..

6 comments:

joyce asing-cashman said...

Ya bah, so infectious! This morning, sya order another 9 pieces. gilak!!! And, sya nampak juga that listing for Linda Pudin, LOL.

Lelen said...

wahhhh.... 9 pieces!!! hehehe... ni semua pasal c osso lah ni. sya pun brabis tahan hati tidak mo beli ni... tp bila sudah try 1-2, nahhh... trus mau lagi! kamu ok la bcos baby masih kici... sya punya tu, x lama lagi mo potty-train suda... tp sementara masih bulih ni, bah brabis lah sya... btw, sya pun ada npak tu Linda Pudin :-)

osindak said...

hahaha mari kita buka CD Club! Pasti hebat dan laris! LOL

kuireena said...

wah..kesiokan nampaknya mamak mamak sekalian memakai CD ni. Siok betul ka? Aku mmg nda penh try la, sbb mcm leceh ja. Ndak leceh ka mo kena cuci tu CD everytime lepas baby birak? Tapi ok la kan, jimat on the long run, pampers skrg pun mo RM30+ jgk pek besar.

Joyce, ko masih breastfeeding ka si Gaga? Yang Ayu Selapan tu mmg berkesan ka kalau suda lama lama BF? Or it only works masa mula2 mo kasi keluar susu?

Joyce said...

Bah bagus lah bah kita guna CD, save the environment...tapi susah juga mo kasih stop tu jejari mo click "add to cart" hahaha.

Bah trus buat CD club masa sabah bloggers gathering bah..!!! hahaha

Hi Bibi, siok bah tu CD, itu thrill dia bah siok masa hunting/beli online...cuci pun senang saja..guna washing machine.
Yes, saya masih breastfeeding. memang berkesan tu ayu/jamu selapan. Everytime susu saya tidak bulih bubut tu kehendak baby sia...then sia pakailah tu jamu, trus dia lancar kluar...I think berkesan juga tu after lama sudah breastfeeding.

Deana E said...

i was chatting with linda when i open the page and trus i told her..ya ba macam VIP hehe.count her in in the CD addict club.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin